Posted by & filed under Blogg, Nyheter.

Äntligen Kbk Hälsocamp vecka igen, vi är så tacksamma över dessa människor som ställer upp på oss och vi kommer ha ett fantastiskt sommarcamp med våra deltagare på Bosön. 

På Torsdag klockan 10:00 startar vi upp. 
Vi presenterar stolt våra samarbetspartners i detta inlägg: 

John ”JP” Lannefors  helgens personliga tränare på KBK Hälsocamp 10 han arbetar som Lic personlig tränare på Mornington hotell i Stockholm där han tillsammans med sin kollega driver ett personligt och familjärt gym på Östermalm.

 JP’s kärlek för träning föll naturligt då han sedan barnsben varit aktiv med amerikanskfotboll, så att arbeta som personlig tränare blev naturligt för honom. 

JP beskriver själv att han brinner starkt för att alltid jobba tillsammans och som ett lag!

När han beskriver sig själv:
Under tiden som personlig tränare har jag fått ha äran att arbeta med personer allt mellan 12-87 år gamla. ”De är det som får mig att uppskatta mitt arbete och tycka att detta jobb helt enkelt är de bästa jag vet för ingen dag och person är som den andra, allas resor jag får följa, chansen att påverka individer att må bättre och tillsammans nå målen är de stora lyckopillret!” Jag kan vara hård, jäklig och envis samtidigt som jag är lyhörd, stöttande och faktiskt rätt mjuk av mig.. (psst säg inte till någon!) Ser fram emot att träffa alla deltagare på KBK Hälsocamp 10!

________________________________

Patrik Tell är en föreläsare som återkommer än en gång vi är så otroligt glada att få samarbeta med honom.

Patrik Tell föreläsare , Coach och författare. Han föreläser om ”Den yttre gränsen”.

En föreläsning som går in på djupet den lämnar ingen oberörd. Du kan även beställa boken till campet. www.denyttregransen.se

Härliga, färgsprakande och energifyllda Linda Chebbi a.k.a Z-Lish till KBK Hälsocamp, som är utbildad Zumba-instruktör och driver sitt eget danscenter Z-Lish Danz Empire.

Linda har dansat så länge hon kan minnas och i Zumban hittade hon en dansform där hon kunde ta sig tillbaka till sina afrikanska rötter. Detta genom fartfyllda och avslappnade höftrörelser så att svetten rinner genom zumban. Lindas motto ”feel the music” kommer att spegla hela passet.


Vi vill även välkomna Cristian Karlsson till KBK Hälsocamp 10 som kör ett pass ”Muay Thai Fight Fys” som gästinstruktör, Cristian som är mångårig utövare, proffsboxare och svensk landslagsrepresentant.

Cristian kommer visa oss hur man kan fysträna både roligt och enkelt samtidigt som du får ett hårt träningspass genom Muay Thai. ”Från nybörjare till proffs, träningen passar alla”Angela Halldin
kommer till KBK Hälsocamp och föreläser om helhetstänkande. För att kunna förändra en livsstil behöver vi bli medvetna om hur vi beter oss på ett djupare plan. Dels enligt österländskt tänkande. Vad påverkar en människas hälsa? Vad ska jag äta ?mage tarm och microbiotan/tarmfloran.

Hur hedrar vi oss själva,kultiverar oss själva och korrigerar oss själva. Vad innebär en toxisk födomiljö? Och hur kan vi bli mer medvetna om de val vi gör runt ätandet.

Angela arbetar som legitimerad dietist på en primärvårdsrehab Må Bra Care. Hon har även studerat TCM traditional chinese medicine. I arbetet som dietist ingår att föreläsa och hålla kurser i olika former,men även individuella möten med kostrådgivningar. Hon driver även det egna företaget ExcellentYou där hon bl a föreläser om i Sverige inom organisationen PositHIVagruppen och Positiv plattform.

Angela Halldin, Leg.Dietist

ExcellentYOU-kost och hälsa www.excellentyou.se


Vattenträning är unikt och underbart! Vattnet ger dig motstånd och massage. Nästan osynlig och viktlös får du frihet och glädje. Lycko-effekten sitter också kvar ovanligt långt efter ett vattenpass. Så vattenträning passar alla 

Lisel Humla Sjöstedt har varit aktiv sedan 1989, Räkna på det! 

Hon beskriver att vattenträningen blir bara bättre och bättre. Lisel är nyss hemkommen från Florida och en internationell vattenträningskonferens så hon är mer peppad än någonsin inför helgen. Hon instruerar grupper och individuellt, utbildar, inspirerar instruktörer samt att hon utvecklar nya former av vattenträning. Nu senast vattengympa på tema ”hiphop” vilket vi ser fram emot att köra med henne på KBK Hälsocamp 10.

Lisel Humla Sjöstedt

Vi vill även välkomna Marianne Kandelin MediYoga Instruktör, Meditationsledare & Författare Kommer till oss på Kbk hälsocamp 10 och håller Mediyoga med oss.

Det är en modern, mjuk, terapeutisk svenskutvecklad yogaform, med rötterna i Kundaliniyogan.

 Den kan utövas av alla, oavsett tidigare erfarenhet. 

Med hjälp av instruktören anpassas övningarna så att alla kan delta efter sin förmåga.

Vi utför yogan sittandes på stol eller på yogamatta.

Mediyoga passar både dig som aldrig yogat förut och kanske känner dig väldigt stel eller har ont, och dig som är van och har yogat mycket och vill behålla din smidighet och få effekterna av övningar som stärker rygg, nacke och balanserar sinnet och hjälper oss att komma ned i varv och stressa av. Vi ser verkligen fram emot detta pass. 

Vi är stolta att presentera vår inspirationsföreläsare Nathalie Mattsson som återigen kommer till Kbk hälsocamp och föreläser. När Nathalie var hos oss förra gången gjorde hon sin första föreläsning någonsin och efter fanns det inte ett enda hjärta som var oberört. ”Fight For Life – Jag började min resa i sjukhussängen där jag reste mig ifrån med en 22% invaliditet i höfterna & tredje gradens brännskador, En krokig väg med tuffa uppförsbackar till att idag arbeta med Personlig träning, utvecklig, inspiration & kostrådgivning. Personligen jobbar jag inifrån och ut med mina mål till Fitness scenen & Boxningsringen. Insidan ger utsidan sin glans!” Även ett TACK till våra sponsorer :Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *