Posted by & filed under Blogg.

Nu kör vi KBK Hälsocamp nr 11, vi är lika spända och taggade varje gång och ser fram emot att träffa nya och återkommande deltagare samt inspireras och motiveras av varandra och våra fantastiska tränare och föreläsare som ger oss verktyg i vardagen.

Stort tack till.

FullSizeRender-2

Han gör det igen, helgens personliga tränare på KBK Hälsocamp 11
John ”JP” Lannefors arbetar som Lic personlig tränare på Mornington hotell i Stockholm där han tillsammans med sin kollega driver ett personligt och familjärt gym på Östermalm.
JP’s kärlek för träning föll naturligt då han sedan barnsben varit aktiv med amerikanskfotboll, så att arbeta som personlig tränare blev naturligt för honom.
JP beskriver själv att han brinner starkt för att alltid jobba tillsammans och som ett lag!

När han beskriver sig själv:
Under tiden som personlig tränare har jag fått ha äran att arbeta med personer allt mellan 12-87 år gamla. ”De är det som får mig att uppskatta mitt arbete och tycka att detta jobb helt enkelt är de bästa jag vet för ingen dag och person är som den andra, allas resor jag får följa, chansen att påverka individer att må bättre och tillsammans nå målen är de stora lyckopillret!” Jag kan vara hård, jäklig och envis samtidigt som jag är lyhörd, stöttande och faktiskt rätt mjuk av mig.
JP säger själv ”Jag tycker de är viktigast att vara lyhörd, ödmjuk och engagerad för att förstå alla personers resa! Så tveka inte att ställa frågor eller yttra dina tankar när vi är tillsammans på campet.

 

FullSizeRender-7

Tanja Dyredand till KBK Hälsocamp 11 och bjuder på både föreläsning och en fantastisk avslappnande yoga.

Stressa av? Det kan jag göra när jag är död! – 10 nycklar till mer lugn
Föreläsning av Tanja Dyredand

Tanja Dyredand, idag uppskattad föreläsare, holistisk yogalärare och mindfulness coach berättar om sin omskakande livshistoria. Från duktiga-flickan som aldrig sa nej till en omskakande vändning. Och om hur hon hittade vägen tillbaka från att endast existera till att vilja leva. Under föreläsningen varvas teori med praktiska övningar. Allt för att ge dig 10 användbara nycklar till mer lugn och balans i ditt liv. Nycklar du kan använda långt efter föreläsningen. Det är dags att minska stress, ältande och oro. Istället är det dags att leva och hylla allt det fantastiska du är!

Yin into Bliss – avstressande yoga
Med Tanja Dyredand
Alla som andas kan vara med. Här släpper du taget helt om stress, oro, ältande och med fokus ditt välbefinnande. Du guidas in i mindful djupandning och väl utvalda lugna yin yoga-positioner till tonerna av balanserande tibetanska klangskålar. Klangskålar som i tusentals år använts för att stilla sinnet.
Alla kan vara med oavsett nybörjare, ovig, stel som ett kylskåp eller van yogi. Vi jobbar tillåtande, icke-dömande och sätter all tävland och prestige åt sidan. Allt för att stärka kroppens självläkning och balans.

 

FullSizeRender-3

KBK Hälsocamp välkomnar Cristian Karlsson  varmt till KBK Hälsocamp 11 där han bla kommer att instruera oss i ett thaiboxningspass det kommer vara mycket intensivt men samtidigt roligt. Ett hårt pass som passar alla nivåer.
Cristian har tidigare varit vår instruktör på ett av vårt tidigare camp, Han har gått många internationella proffs matcher inom thaiboxning, kickboxning samt boxning. Välkänd inom denna sport och vi kommer att få höra hans story på plats. Syftet med Cristians medverkan är att visa hur mycket han brinner för just kampsport och varför den sporten passar alla.

 

FullSizeRender-4

Detta går inte att missa, alla vill må bra? Inte sant? Vi på KBK Hälsocamp 11 är stolta att presentera Peter Nilsson som en av våra föreläsare på Bosön. ”Hur svårt kan det vara att må bra?” Syftet med Peters föredrag är att ge dig en introduktion till ett annorlunda förhållningssätt kring vad det är i vår kommunikation som skapar framgång och välmående. Genom några konkreta ”nycklar” får du själv möjlighet att svara på frågor som…. – vilka strategier och tankar som leder till önskade resultat.
– hur du lättare kan sätta fingret på vad som leder till välmående eller inte.
– hur du lättare kan skapa ”rätt” fokus för dig själv i ditt liv.

Under föredraget kommer du genom reflektion, föreläsning, exempel, filmsnuttar mm att få ta del av ett par nycklar för att själva på bästa sätt kunna koppla dem till ditt eget liv. www.skarpdig.com

 

FullSizeRender-6

Angela Halldin legitimerad dietist kommer till Kbk Hälsocamp och går igenom kostkunskap med oss. Vad är bra kostråd?
Det är inte lätt att navigera sig genom alla kostråd från olika håll säger Angela. I media skriver man om den ena mirakeldieten efter den andra. Ekologiskt eller organiskt? LCHF? 5:2? Och hur mycket får man väga då? Är det viktigt att ha rätt BMI? Ny forskning visar hur viktigt det är med rätt typ bakteriekultur i mage och tarm och hur detta påverkar diabetes,depression och fetma.Vissa substanser och livsmedel sägs påverka livslängden. Vad innebär anti inflammatorisk kost? Hur ska man förhålla sig till all denna information? Vi kommer att gå igenom kostråd som är evidensbaserat. Dvs kostråd som tagits fram efter flera års forskning.

FullSizeRender-5

Låt oss bjuda på dans även denna gång. Vi vill presentera Dalkullans Fitness som kommer att ta med oss en energisk, glädjefull resa genom världens hetaste rytmer.
Zumba Fitness och AfroDance i en perfekt mix där alla kan vara med.
Det finns bara 1 regel, ha kul!

www.dalkullansfitness.se
www.facebook.com/Dalkullansfitness
Låt oss bjuda på dans även denna gång. Vi vill presentera Dalkullans Fitness som kommer att ta med oss en energisk, glädjefull resa genom världens hetaste rytmer.
Zumba Fitness och AfroDance i en perfekt mix där alla kan vara med.
Det finns bara 1 regel, ha kul!

 

Vi Jessica Hellback & Slejman Karadag arrangerar allt och jobbar inifrån och ut med sig själva och för att få ge deltagarna den bästa upplevelsen hos oss på KBK Hälsocamp .

img_3923.jpg7eb86eae-5598-4c3a-9e66-920824086389.jpg

KÖRBARAKÖÖR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *