Posted by & filed under Blogg.

Vi på KBK Hälsocamp är stolta att få presentera två av alla våra fantastiska föreläsare på KBK Hälsocamp nu i Oktober; vi på campet kommer att få lyssna på Johanna och Therese som kommer att ge oss deltagare 10 nycklar till bättre hälsa och livsstil.Kropp och själ strävar efter balans och hälsa, det kallas homeopats Kopp och själ når jämnvikt och hälsa när näringsintaget och kroppens behov av glädje avslappning, frisk luft(syre) och solljus tillgodoses. Vi kommer att få ta del av nycklarna som ska kunna reglera vår egen och andras hälsa för att uppnå optimal balans. Då alla är individer så kommer vi att få titta på vad vi behöver justera för just oss.

JOHANNA brukar titulera sig ”Din hälsohero”. Hon ser ett behov där ute. Vi är många som behöver vägledas, någon att hålla i handen när det gäller att se vad som är bäst för min hälsa. Johanna jobbar med dig som vill uppnå en hållbar hälsa. För att få en hållbar hälsa så behöver vi se till varje enskilt behov och individ. Alla är vi olika och vi behöver olika saker. Vi behöver även se till ett helhetsperspektiv, där allt spelar in, både fysisk som psykisk hälsa.

För att du skall få en hållbar hälsa krävs det träning, träning och åter träning. Då menar hon inte enbart motion, utan det du behöver träna extra på. Du har förmodligen tränat åt fel håll för länge, som gjort att du hamnat exempelvis i en depression, en mage som inte fungerar eller en utbrändhet. Då behöver du träna åt rätt håll. Det finns många rön där ute som talar om för dig vilken sorts hälsa du skall leva efter. Det kan vara sätt du skall äta på, nya sätt du skall detoxa dig på, springa på, tänka på. Det kan riktigt snurra i huvudet. Johanna upplever många gånger att det går ett mode i hälsa. Nya löpsedlar varje vecka som talar om för dig vad som gäller nu. Johanna är utbildad homeopat, näringsterapeut, funktionsmedicinsk terapeut, coach, hudterapeut, mikronäringsterapeut och PT. Många gånger går vi enbart till en coach, eller till en kostrådgivare eller en personlig tränare. Tänk om du kunde få allt i ett!

THERESE har varit hos oss tidigare och jobbar som VD på hälsofrämjande företaget Lifestats tillsammans med Johanna Bjurström och en matforskare/ kock/ naturläkare Pierre Hanell. Dom kommer snart lansera en app/ tjänst under senare delen av året där dom hjälper människor bli friska på riktigt istället för att symptombehandla.

Therese har en bakgrund som beteendevetare, föreläsare inom chef och ledarskap i 15 år, personlig effektivitet, kommunikation och balans i livet. Egenutvecklat utbildningskoncept inom personlig utveckling : Women leadership boost, att leda sig själv och andra.

Hon har även jobbat i forskningsprojekt på Huddinge sjukhus på Rikscentrum för överviktiga barn.

Therese är utbildad tränare och kostrådgivare, tidigare träningsredaktör för King magazine, Glamour och tidigare varit fitness modell.

Vill du åka med till Bosön på KBK Hälsocamp den 27-29 Oktober så boka din plats, läs mer på startsidan.FullSizeRender-9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *